De wimpels zijn massaal in de Kempen opgehangen. De blauw-witte wimpels maken het graaftracé zichtbaar voor de glasvezel, maar ook wie zich nog niet heeft aangesloten. Bestuurslid van KempenGlas en campagnebedenker Rik de Pina: “We willen dat buren elkaar hierop aanspreken. Vandaar dat we de boodschap nog één keer van mond-tot-mond willen laten gaan en zoveel mogelijk mensen willen informeren om niet af te wachten.” Met de winst van de Kempentrofee blijven de wimpels tot 27 november in het buitengebied van de Kempen hangen. Versier uw wimpel voor wat extra aandacht en het trotse gevoel. Maak een foto van uw wimpel en tag KempenGlas op Facebook! De best versierde wimpel verdient een maand gratis internet, bellen en televisie!

Help uw buren én KempenGlas

Wij hoeven u niet meer te vertellen waarom de aanleg van dit glasvezelnetwerk zo belangrijk is. Toch twijfelen sommige buren nog of hebben de moeite nog niet genomen om zich in te schrijven. Jammer, want hoe meer leden, hoe beter het is voor onze coöperatie. Bovendien kunnen ze zich nu nog aanmelden tegen dezelfde voorwaarden (behalve in Moergestel, omdat we daar gaan starten). Als de aanleg eenmaal gestart is, zijn ze duurder uit. De wimpels zijn ook een laatste wervingscampagne. Ze maken zichtbaar welke buren nog geen lid zijn. Op een feestelijke wijze zien ook zij de omvang van onze saamhorigheid. Vertel hen gerust wat we samen al bereikt hebben en help ze antwoord te krijgen op eventuele vragen.

Geef de boodschap door: nu investeren we samen tegen gelijke kosten in de leefbaarheid. Nu niet meedoen is later meer betalen.