Onze provider werkgroep is er in geslaagd om een aantal nieuwe providers toe te voegen op ons glasvezelnetwerk. Het gaat om de providers Stipte, Fiber, Teleplaza en Progroup (zakelijk). Het uitgebreide aanbod van deze providers vind je terug op onze diensten pagina.

Fiber Nederland is gestart door een aantal ondernemers die vonden dat ze zelf keuzes wilden maken in de diensten die aanboden aan hun klanten. Inmiddels is Fiber Nederland onderdeel van een hele grote familie van M7 Group S.A. die in heel veel landen ongeveer 3 miljoen klanten bedient.

Stipte richt zich exclusief op de consumenten. Zij bieden een hoge service en hebben het grootste tv-aanbod gewoon in het basispakket. Ook Stipte is onderdeel van de M7 Group S.A.

Teleplaza, zeker niet alleen een internet provider maar ook een gedegen organisatie die verstand heeft van alle technische facetten om haar diensten op kwalitatief hoog niveau bij u als klant af te leveren. Kwaliteit en eenvoud, dat zijn de speerpunten van ons bedrijf.

Progroup is een professionele onderneming gespecialiseerd in beveiliging en telecom. Progroup richt zich op klanten in de non-profit sector, het bedrijfsleven en de particuliere sector.