Serviceprovider TriNed heeft financiële moeilijkheden en is voorlopig surseance (uitstel van betaling) verleend door de rechtbank. Het doel van de surseance is TriNed de tijd en gelegenheid te geven om zaken op orde te krijgen en tot een betalingsregeling te komen met de schuldeisers, waardoor een faillissement kan worden voorkomen. TriNed werkt met de betrokken partijen aan een oplossing.

Wat betekent dit voor KempenGlas?
KempenGlas is geen schuldeiser van TriNed. De aanleg en activering van ons glasvezelnetwerk is volledig in handen van KempenGlas. Daar speelt TriNed geen rol in. Wel is TriNed één van de providers die diensten aanbiedt op het glasvezelnetwerk. Vooralsnog gaat dit gewoon door. Uiteraard blijft het bestuur van KempenGlas de ontwikkelingen nauwgezet volgen.

Wat als ik klant ben of wil worden bij TriNed?
Wanneer u al diensten afneemt bij TriNed, kunt u met vragen terecht bij TriNed. Uit de media begrijpen wij dat de dienstverlening wordt gewaarborgd. Wilt u net gaan overstappen naar TriNed, dan adviseren wij u de overstap uit te stellen tot begin januari. De verwachting is namelijk dat er op korte termijn meer duidelijkheid is.

Het bestuur van KempenGlas volgt de ontwikkelingen op de voet. Wij houden u op de hoogte via de website.