Een zegen of een drama ?

Bij een nieuwe provider hoort een nieuw modem en tegenwoordig zijn de meeste standaard modems ook uitgerust met WiFi. En wij maken in het buitengebied ook gebruik van een “standaard” modem van Fritz.Box. Maar 80% van de woningen in het buitengebied zijn geen standaard woning zoals bijvoorbeeld in de kom van een stad.

De kans dat u voldoende hebt aan de specificaties van het standaard modem in uw woning of bedrijf zijn dus vrij klein. Ga dan niet werken met versterkertjes en andere hulpmiddelen maar pak WiFi in één keer goed aan. De communicatie met de meeste apparaten in uw woning zal in de toekomst draadloos gaan. Reden genoeg om er voor te zorgen dat uw WiFi optimaal functioneert.

Dit kan op verschillende manieren en is NIET voor iedereen hetzelfde. Wij noemen dat een stukje maatwerk. Besteed dus echt tijd en geld aan een goed WiFi netwerk in uw situatie en schakel een expert in.

Wilt u meer ondersteuning vanuit de coöperatie neem dan contact op met onze voorzitter Pieter van Opbergen. 06-53934973. Anders verwijzen wij u graag naar Jac van Velthoven of een bij u bekend ICT bedrijf.