Inschrijven OirschotGlas

Inschrijven en betalen.

Voor inschrijving te voltooien dient u de volgende stappen te voldoen:

Klik op de link van het formulier hieronder en vul dat in (graag gebruik maken van de invulvelden via de computer), uitprinten, ondertekenen, getekend voorblad inscannen en de scan als bijlage terug sturen in een antwoord naar het oirschot@kempenglas.nl.

  1. Download hier het document: lidmaatschapsovereenkomst_v1.2_oirschot
  2. Open het formulier hieronder en vul dat in (graag gebruik maken van de invulvelden via de computer).
  3. Uitprinten, ondertekenen, getekend voorblad inscannen of duidelijk fotograferen
  4. Kopie van afbeelding als bijlage terug versturen naar oirschot@kempenglas.nl.Geen scan, fotografeer of e-mail mogelijkheid?
    Informeer bij uw buren voor hulp met het verzenden van uw formulier. Het ondertekende formulier mag u ook inleveren bij de secretaris van uw dorp of één van de bestuursleden
  5. Na inschrijving ontvangt u een factuur voor het inschrijfgeld. Vanaf 1 oktober 2017 worden daarnaast extra administratiekosten a €500,- (ex-btw) in rekening gebracht als gevolg van een late aanmelding. Het lidmaatschapsgeld van uw keuze dient u binnen 14 dagen over te maken op rekening nummer NL75RABO 0302 4238 50 tnv Coöperatie OirschotGlas u.a. onder vermelding van het adres en huisnummer waar u de aansluiting voor aanvraagt.

Uw inschrijving wordt na het bovenstaande proces van inschrijven in behandeling genomen door uw lokale coöperatie. Tijdens de eerstvolgende bestuursvergadering wordt uw inschrijving op basis van het huidige graaftracé verwerkt of verworpen.