Progroup

Prodial telecom & ICT levert u snel en betrouwbaar internet over uw glasvezel en alles non-overbooked! De snelheid die u bestelt is ook daadwerkelijk voor u! En geen datalimiet!

Progroup verstrekt zelf de publieke IP-adressen; geen Ripe formulieren, geen rompslomp.

Daarnaast kunnen wij u aparte VLAN’s leveren voor diensten zoals o.a. VoIP en Back-up online. Ook de diensten op deze VLAN’s kunnen wij integraal voor u verzorgen. Een aantal voorbeelden zijn:

  • SIP trunks
  • Hosted telefonie
  • Vast-mobiele integratie
  • Unified Communications
  • Cloud oplossingen
  • Managed WiFi
  • Camerabewaking

Daarnaast is voor u het huren van rackspace in een van onze Colo’s wellicht een interessante optie.
Dichter bij internet kunt u dan niet zitten!
Onze architectuur is in staat om voor uw locatie een IP-VPN te bouwen met vestigingen waar geen beschikking is over Kempenglas. Een voorbeeld van een van de vele mogelijkheden.

Met ruim 30 jaar ervaring in de vaste telefonie van analoge en ISDN lijnen kunnen wij voor u een naadloze overgang naar VoIP verzorgen. Een besparingsanalyse is daarbij een vast onderdeel.

Prodial telecom & ICT is als telecombedrijf geregistreerd bij Autoriteit Consument en Markt (ACM). Security is het bloed wat in onze aderen stroomt.

Met onze beveiligingsdivisie Protect Beveiligingen zorgen wij dat onze klanten niet alleen digitaal beveiligd zijn maar dat werkomgeving beveiligd is. Beveiliging tegen inbraak en beveiliging tegen brandgevaar. En dit alles op het hoogste niveau.

Met de overgang naar VoIP brengen wij voor u vooraf de consequenties voor de doormelding van de alarm- en/of de brandmeldinstallatie in kaart. De veiligheid van gebouwen en mensen moet geborgd blijven.

Progroup bestaat ruim 35 jaar en is als partner gevestigd bij u in de buurt.
Wij zijn een 24×7 organisatie die direct benaderbaar en persoonlijk aanspreekbaar is.

Graag lichten wij de diverse mogelijkheden van onze dienstverlening toe in een persoonlijk gesprek.

Website: www.prodial.nl/glasvezel

Alle zakelijke providers