Inschrijven en betalen.

Voor inschrijving te voltooien dient u de volgende stappen te voldoen:

Klik op de link van het formulier hieronder en vul dat in (graag gebruik maken van de invulvelden via de computer), uitprinten, ondertekenen, getekend voorblad inscannen en de scan als bijlage terug sturen in een e-mail naar reusel-demierden@kempenglas.nl.

  1. Download hier het document: lidmaatschapsovereenkomst_v1.3_Reusel-deMierden
  2. Open het formulier hieronder en vul dat in (graag gebruik maken van de invulvelden via de computer).
  3. Uitprinten, ondertekenen, getekend voorblad inscannen of duidelijk fotograferen
  4. Kopie van afbeelding als bijlage terug versturen naar reusel-demierden@kempenglas.nl.
    Geen scan, fotografeer of e-mail mogelijkheid?
    Informeer bij uw buren voor hulp met het verzenden van uw formulier. Het ondertekende formulier mag u ook inleveren bij de secretaris van uw dorp of één van de bestuursleden.
  5. Inschrijfgeld (25 euro incl. BTW voor particulier, 121 euro incl. BTW voor bedrijf) per direct overmaken op bankrekening NL73RABO 0304 9774 11 ten name van Coöperatie Kempenglas U.A.onder vermelding van uw gemeente + postcode + huisnummer.
  6. Het lidmaatsgeld van uw keuze binnen 14 dagen storten op rekening nummer NL43 RABO 0188 2963 60 tnv CoöperatieReusel- DeMierdenGlas u.a. onder vermelding van het adres en huisnummer waar u de aansluiting voor aanvraagt.

Uw inschrijving wordt na het bovenstaande proces van inschrijven in behandeling genomen door uw locale coöperatie. Tijdens de eerstvolgende bestuursvergadering wordt uw inschrijving op basis van het huidige graaftracé verwerkt of verworpen.